Què es La Casa dels Xuklis

La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible.

Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats (l’edat pediàtrica va des dels 0 mesos fins als 18 anys) i les seves famílies, tan culturalment com socialment.

Alhora, cal que s’adapti a les diferents necessitats dels infants i de les seves famílies en funció de cada país d’origen (s’atenen famílies de qualsevol lloc del món).


  • Allotjament gratuït

Donem allotjament amb apartaments individuals a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per rebre tractament als principals hospitals de referència.

Veure els apartaments →

  • Atenció Psicosocial

Proporcionem atenció psicosocial integral a totes les famílies que s’acollin a la casa. Oferim activitats lúdicoeducatives i terapèutiques als infants i les seves famílies.

Veure els serveis que oferim →


  • Espais Comunitaris

Posem a disposició de les famílies espais comunitaris on puguin desenvolupar  amb tranquil·litat el seu dia a dia (menjador, cuina, bugaderia, biblioteca, espais de descans, sala de TV, sales de jocs i activitats, Internet, etc).

Veure els espais comunitaris →

  • Activitats Lúdicoeducatives

Experiències en hospitals de diferents llocs del món, i la nostra pròpia, ens demostren que la incorporació d’activitats fonamentades en el joc, l’oci i la formació augmenten considerablement la qualitat de vida i l’autoestima dels nens i nenes ingressats amb malalties oncològiques i les eves famílies.

Veure els espais comunitaris →