Valors

Acollida

La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible.

Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats (l’edat pediàtrica va des dels 0 mesos fins als 18 anys) i les seves famílies, tan culturalment com socialment.

Alhora, cal que s’adapti a les diferents necessitats dels infants i de les seves famílies en funció de cada país d’origen (s’atenen famílies de qualsevol lloc del món).

 Gratuïtat

La casa dels Xuklis atendrà l´estada, les necessitats i els serveis de les nenes, nens i les seves famílies, de manera totalment gratuïta.

Per poder dur a terme el projecte i els seus objectius, es necessària la participació de:

Institucions públiques.
Empreses privades.
Societat civil.

En definitiva, UN PROJECTE DE TOTS PER FER REALITAT “LA CASA DELS XUKLIS”.

 Sostenibilitat

La casa dels Xuklis es una casa creada amb criteris bioclimàtics, on l´aplicació d´energies renovables i el respecte en el mediambient es tradueix en:

Energia solar tèrmica.
Tractament del clima interior per radiació.
Aprofitament d´aigües pluvials.

A més, la casa ha estat projectada pensant en:

Benefici del sol, la llum i el color.
Entorn natural i atractiu. Així doncs, cada habitació estarà situada en una planta baixa orientada al jardí, el qual es fusionarà amb l’entorn natural dels voltants.
Les instal·lacions, els materials i el mobiliari han de ser el més naturals i higiènics possible, donat que a causa del tractament, aquestes nenes i nens no tenen defenses i son més vulnerables a infeccions i virus (immunodeficiència).