Zones comunes prova

La Casa disposa d’espais comuns que permeten desenvolupar el dia a dia de les famílies amb la màxima normalitat possible.

Amb aquests espais, a part de les estones que cada família destina a l’organització i planificació, es fomenta el diàleg, l’intercanvi d’experiències i sentiments, es verbalitzen les mancances emocionals i es posen sobre la taula els problemes o les situacions viscudes per les famílies.


Cuina

Cuina comunitària

Disposem d’una cuina de grans dimensions perquè les famílies en puguin fer ús en el moment que ho necessitin. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder cuinar i per sentir-se com a casa.


menjador-entrada

Menjador

Menjador i sala d’estar

Dissenyadora: Sara Foclh
Col·laboren: Temas V-MY Oruga, Carpyen, Theodora et sa Suite, Egger.

Disposem d’un menjador amb capacitat per a tots els residents puguin fer-ne ús en el moment que ho necessitin. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder seure a taula com si fossin a casa.


library-entrada

Llibreria

Llibres i revistes d’Oci i Informació

La llibreria està oberta a tots els públics i es totalment gratuïta. Disposem de llibres de lectura i d’informació per tal de donar suport d’oci i cultura als nens i a les seves famílies.


laundry-entrada

Bogaderia

Servei de bogaderia comunitària

Disposem de 4 rentadores i 4 assecadores a dispossició de tots els residents de 9’30a 21:30h. Es un servei totalment gratuït facilitant i normalitzant el dia a dia de les famílies.


polivalent-entrada

Sala Polivalent

Espai multidisciplinar

Disposem d’un ampli espai aïllat i amb terres càlids, per realitzar diferents activitats, fer xerrades, sessions de Ioga pels pares i mares, contacontes, concerts, reunions…


jocs-entrada

Sala de Jocs

Jocs per infants i adolescents

Disposem d’una sala de jocs on els més petits i no tant petits poden jugar i compartir els seus jocs i manualitats amb els altres nens i nenes, o amb els voluntaris que venen a donar suport a les famílies,

silenci-entrada

Sala del silenci

Espai individual

En el jardí exterior hi trobem la sala del silenci, un petit espai separat de la casa amb l’ús lliure que cadascú li vulgui donar. Un espai on estar tranquil amb un mateix, resar, reflexionar, trobar-se amb un mateix, dedicar un temps a tu mateix.

jardi-emtrada

Jardins Exteriors

Espais exteriors

La Casa d’acollida està envoltada per zona ajardinada per passejar i estar envoltat de natura.


hort-entrada

Hort Biològic

Per desestressar-se i menjar sà

També tenim un petit hort urbà biològic on els pares, mares i els infants ajudaran al seu manteniment, el qual es convertirà en una activitat més de la casa i podran gaudir de les verdures cultivades.


pati-interior-entrada

Pati Mediterrani

Pati interior i racons d’estar

Dissenyadors: Marta Garcia-Orte, Pablo Serrano, Nerea Amorós

Col·laboren: CONCEPTA, GREKK.

Enmig de l’ala dels apartaments hi ha un pati interior mab una font n sortir a pendre l’aire fresc, escoltar l’aigua de la font, o gaudir de la seva llum mentres descanses en les butaques qui han al voltant del pati.

estar-entrada

Sala d’estar

Per llegir, veure la tele o jugar

Annex al menjador hi ha la sala d’estar. amb un sofà modular ben llarg on relaxar-nos, llegir amb les lamparetes disponibles, veure la tele o compartir una estona de joc amb la vídeo-consola.

terrassa-entrada

Terrassa coberta

Terrassa coberta amb futbolí

La casa també disposa d’una terrassa coberta per pendre l’aire i jugar al futbolí, per si voleu pendre l’aire i no gaire bon temps.