Zones comunes

La Casa disposa d’espais comuns que permeten desenvolupar el dia a dia de les famílies amb la màxima normalitat possible.

Amb aquests espais, a part de les estones que cada família destina a l’organització i planificació, es fomenta el diàleg, l’intercanvi d’experiències i sentiments, es verbalitzen les mancances emocionals i es posen sobre la taula els problemes o les situacions viscudes per les famílies.

cuina-entrada

Cuina

Cuina comunitària

Disposem d’una cuina de grans dimensions perquè les famílies en puguin fer ús en el moment que ho necessitin. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder cuinar i per sentir-se com a casa.

Col·laboradors: IKEA

menjador-entrada

Menjador

Menjador i sala d’estar

Dissenyadors: Sara Folch Interior Design
Col·laboren: Temas V-MY Oruga, Carpyen, Theodora et sa Suite, Egger.

Disposem d’un menjador amb capacitat per a tots els residents puguin fer-ne ús en el moment que ho necessitin. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder seure a taula com si fossin a casa.

library-entrada

Llibreria

Llibres i revistes d’Oci i Informació

Col·labora: Fundació Jordi Sierra i Fabra.

La llibreria està oberta a tots els públics i es totalment gratuïta. Disposem de llibres de lectura i d’informació per tal de donar suport d’oci i cultura als nens i a les seves famílies.

laundry-entrada

Bogaderia

Servei de bogaderia comunitària

Col·laboren: Cash Converters, Girbau

Disposem de 4 rentadores i 4 assecadores a dispossició de tots els residents de 9’30a 21:30h. Es un servei totalment gratuït facilitant i normalitzant el dia a dia de les famílies.

 • Web Col·laboradors Cash Converters→

 • Web Col·laboradors Girbau→


 • polivalent

  Sala Polivalent

  Espai multidisciplinar

  Disposem d’un ampli espai aïllat i amb terres càlids, per realitzar diferents activitats, fer xerrades, sessions de Ioga pels pares i mares, contacontes, concerts, reunions…


  sl-quadre

  Sala de Jocs

  Sala de jocs per a gran i petits

  Disposem d’una sala de jocs per jugar a jocs de taula, fer manualitats i jugar amb els voluntaris que estan a la casa cada tarda els 365 dies de l’any.

  estar-entrada

  Sala d’estar

  Per llegir, veure la tele o jugar

  Annex al menjador hi ha la sala d’estar. amb un sofà modular ben llarg on relaxar-nos, llegir amb les lamparetes disponibles, veure la tele o compartir una estona de joc amb la vídeo-consola.

  smquadre

  Espai Multimèdia

  Televisió i videoconsola

  Annexe a la sala d’estar, també disposem d’un espai amb televisió i videojocs per poder relaxar-se fóra dels apartaments, en un espai ampli i confortable.  hsq

  Hort ecològic

  Hort ecològic comunitari per les famílies

  Disposem d’un hort comunitari perquè els pares i mares es puguin relaxar, i també collir i cuinar verdures cultivades per ells mateixos.


  pati-interior-entrada

  Pati Mediterrani

  Pati interior i racons d’estar

  Dissenyadors: Marta Garcia-Orte, Pablo Serrano, Nerea Amorós

  Col·laboren: CONCEPTA, GREKK.

  Enmig de l’ala dels apartaments hi ha un pati interior mab una font n sortir a pendre l’aire fresc, escoltar l’aigua de la font, o gaudir de la seva llum mentres descanses en les butaques qui han al voltant del pati.

  ssq

  Sala del silenci

  Un espai per estar amb un mateix

  Separat de l’edifici i a esquenes a ell, obrint les vistes cap a l’hort, disposem de la sala del silenci, un espai per estar amb un mateix i fer el que cadascú necessiti.

  exq

  Jardins exteriors

  La casa està envoltada d’espais ajardinats

  Tota la Casa està envoltada d’espais ajardinats, per tal de donar el màxi contacte amb la natura.